Hårt tryck i Vittsjö på biljetter till Tyresö-matchen

Redan i mars fick Vittsjö GIK de första förfrågningarna om biljetter till hemmamatchen mot Tyresö den 30 juni. Klubben har nu valt att släppa förköpsbiljetter till matchen – något som inte tillämpas i vanliga fall. Många vill nog se om inte Vittsjö, som hittills är Årets överraskning i Damallsvenskan, kan ta poäng även mot Damallsvenskans största favoriter, med Marta i spetsen. Att se Marta, ihop med Caroline Seger, Lisa Dahlqvist med flera är förstås också ett stort dragplåster.
Årets överraskning i Damallsvenskan, så här långt, Vittsjö har dubbla anledningar att jubla.
Foto: Fredrik Hasselgren

Det kommer att bli drag på läktarna när Vittsjös hejaklack drar igång.Återstår att se om Tyresös dito är på plats, då kan det bli en match på läktaren också.

Biljettsläpp sker på fredag den 25 maj och biljetterna kommer att säljas på Intersport i Hässleholm samt ICA Vittsjöhallen i Vittsjö.
Biljettpriset för vuxen är 120 kr, för ungdomar 10-16 år 40 kr och för barn 0-9 är det gratis inträde. Säsongskort gäller precis som vanligt.

Med tanke på att efterfrågan redan varit stor har klubben förberett sig på att biljetterna kan ta slut.
- Vi har fört diskussioner internt med vårt arenabolag, Vittsjö Idrottspark AB, om hur mycket publik vi kan ta in på Vittsjö Idrottspark för att garantera säkerheten och att alla ska kunna se, och vi beräknar det till drygt 2.000 personer i dagsläget. Samtidigt tittar vi på lösningar för att eventuellt kunna utöka det temporärt, men det tar vi ställning till när vi har fått en bättre indikation på hur mycket folk som kommer, säger Vittsjö GIKs klubbchef Markus Nilsson.

Klubben har även föreningsspecifika erbjudanden där lag och föreningar kan gå in till rabatterat pris.