Dalsjöfors ångar på

Det blev en säker seger för Dalsjöfors på hemmaplan mot Hovås Billdal IF. 3-0 (1-0) slutade matchen där hemmalaget visade upp ett vägvinnande passningsspel med fart. Det i kombination med ett säkert försvarsspel gjorde att topplaget från Borås kunde ta sin sjunde trepoängare för säsongen och befäste sin serieledning.
Sara Jardving har just gjort Dalsjöfors tredje mål och gratuleras. Spelarna i Hovås Billdal deppar FOTO: Christer Hansson.

- Vi för spelet under hela matchen. Kanske kunde det ha blivit fler mål men vi skapar många chanser och det är bra. Det är när vi tappar boll som de ställer om och försöker hota oss. Men fyrbackslinjen är klockren idag. Jag är mycket nöjd med vår insats idag. Nu får vi njuta av vinsten under helgen. Men på måndag är det historia och då gäller fokus på nästa match, säger Dalsjöfors tränare Joakim Carlsson.

Melissa Tancredi inledde målskyttet i första halvlek. Efter paus ökade Rebecca Johnson på målskörden. Sara Jardving fastställde slutresultat till 3-0 med kvarten kvar på Gårdavallen.