Hammarby nästa för Julianne

Julianne Sitch spelade för Atlanta Beat i Womens Profesional League 2009, det år då klubben vann ligan. 2006 spelade hon i svenska Bälinge men de senaste åren har hon tillhört Chicago Red Stars så det är med andra ord en rutinerad spelare som ansluter till Hammarby efter sommaruppehållet.
Julianne Sitch

Hammarbys tränare Pär Lagerström kommenterar:
- Julianne är en etablerad spelare och är värvad för att tillföra rutin och spets till en ung och talangfull trupp. Hon är en allroundspelare med hög arbetskapacitet och kan spela både som back och mittfältare.

Julianne ser fram mot att ansluta till Hammarbys trupp efter avslutat spel i WPSL Elite i USA där hon spelar för Chicago Red Stars.
- Jag vill hjälpa Hammarby att bli en toppklubb vid säsongens slut. Jag vill vara en nyckelspelare och hoppas att min energi ska hjälpa laget.

Det står också klart att Julianne minns betydelsen av svenskt ”fika”.
- Can’t wait for some Kladdkaka!!!

Kalle Kula 2012-07-04 10:00

Hammarby på G efter tre raka eller nåt...10 poäng upp till 2aplatsen då neråt utanför topp 6 ska väl inte vara några problem för fortsatt existens i superettan nästa år.
Eller?
Bra erkänt duktig amerikanska, men back eller mittfältare, hur tänker man då.
Målskytt saknas med stora mått. Titta på antal gjorda mål 20 på 12 spelade.
1,6 framåt och 1,6 bakåt per match.

Rainer Fussgänger 2012-07-04 13:15

Säkert en bra värvning, men det känns att den kommer några månader för sent. Uppåt är det Sunnanå, Sirius, Sundsvall och Kvarnsveden som man inte kommer att kunna rubba. Neråt har man etablerat sig ganska bra och en femte plats känns fullt möjligt. Hämtar man Julianne för att säkra 5:e platsen eller ska man gå om Sirius?
Ett år i Superettan känns helt ok, det ska vara ett år där man för fullt satsar på DA igen, om man får ihop lite pengar för satsningen. Vi behöver ett Stockholmslag i Damallsvenskan 2014.