Dalsjöforsspelare till Kalmar

Ännu en av Dalsjöfors GoIFs spelare har gjort klart med en annan klubb. För Angelika Johanssón blir nästa adress IFK Kalmar.
Angelika Johansson, FOTO: Jörgen Jarnberger (arkiv)

Angelika är en spelare som vi verkligen ville knyta till oss och som vi tror kommer att tillföra mycket energi och kvalitet till vår trupp. Hon har gjort en strålande vårsäsong i Dalsjöfors och med sina nio mål skuggar hon kvartetten, som leder skytteligan, där bl a IFK:s Amanda Fredriksson finns med, säger IFK Kalmars sportchef Kristofer Nilsson.
- Vi ser fram emot en spännande höstsäson och håller det inte för uteslutet att det kan bli ytterligare något nytillskott i truppen, när nu transferfönstret öppnar i augusti.

Rufus 2012-07-30 22:38

Den väntade flykten från Dalsjöfors är alltså igång. Det handlar ändå inte om någon massflykt. Spelarna håller nog huvudet kallt även om anbuden från köpvilliga klubbar börjar hagla. Som vanligt är det de intressantaste namnen som går åt först - hoppas dock att också de mindre lyskraftiga men ambitiösa tjejerna också får en chans på marknaden. Det borde vara en fin merit att komma från ett starkt, välspelande och serieledande lag!