NÄTverket

Idag är var tredje licensierad fotbollsspelare i Sverige kvinna, och efterfrågan att få spela klubbfotboll är minst sagt stark bland unga tjejer och kvinnor.
Företagen som stöttar damfotboll.com vill att kvinnor och män ska ha samma möjligheter och rättigheter inom alla områden, alltså även inom idrotten.
Som medlem i NÄTverket är du med och bidrar till att svensk damfotboll utvecklas positivt på alla nivåer.

Följande företag ger damfotboll.com möjlighet att fortsätta agera som Sveriges främsta nyhetskälla inom damfotbollen.

Bilförsäkringen för din Volvo!
I samarbete med mr Green
Mackzess berikar försäljningsprocesser genom att tillhandahålla ett brett utbud av lättillgängliga tjänster. Mackzess utvecklar befintliga uppdrag samt breddar verksamheten inom nya kundsegment.
Bodyinfo`s produktion startade i mitten av 80-talet med att Torsten Larsson i sitt arbete som sjukgymnast saknade ett vettigt informationsmaterial i dialogen med sina patienter.
KZ Handels har sin verksamhet i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Vi förädlar produkter för rörnätservice inom den kommunala VA-sidan samt vatten- och avloppstekniska innovationsuppdrag.
Gothia Cup
EFD
Elitfotboll Dam, EFD, driver tillsammans med Damallsvenskans och Elitettans föreningar intressefrågor inom damfotbollen.
I Cup Kommunal är flickorna vinnare
Bildbyråns fotografer bevakar det mesta inom sportens värld, både lokalt i Sverige och internationellt, som t ex OS och fotbolls-VM herr och damallsvenskan.