Cuper

Det är nog ingen överdrift att säga att Gothia Cup är världens mest uppskattade och kända ungdomsturnering. Säkerligen även den mest populära.
Kronborgs Cup arrangeras av sju klubbar i Helsingörs Kommun och kombinerar fotboll, hälsa, kultur och roliga upplevelser i en spännande kombination. Kronborg Cup inleds med en stor och spännande invigning vid Kulturhamnen Helsingör och i bakgrunden ser man Kronborgs slott.
Triangelns IK arrangerar Pingstcupen, en populär flicklagsturnering som spelas den 7-8 maj 2016 i Eskilstuna. Pingstcupen spelas på gräs eller konstgräs i enlighet med Svenska Fotbollförbundets och FIFA:s regler.
Korpen Stockholm prioriterar damfotbollen! Våra damlag har förtur till de bästa planerna, de bästa tiderna och de bästa domarna.
Danmarks största och en av världens mest internationella fotbollscuper spelas i Hjörring på norra Jylland för 35:e året 2016. Mycket fina gräsplaner på Nordens största fotbollsanläggning, bra transportsystem och nära till härliga sandstränder. Rekommenderas!
Fler och fler lag vill vara med i Skadevi Cup. 2011 var 167 lag med, 2014 var det 322 lag som spelade. På tre år har alltså Skadevi Cup ökat med 155 lag. Läs mer....