Medelpads bästa valde Sundsvall

Efter att mycket otippat har åkt ur Elitettan 2013 så satsar nu Sundsvalls DFF på att snabbt ta sig tillbaka. Den ifjol skadedrabbade truppen håller på att hämta sig och med hjälp av unga nya talanger börjar en ny trupp ta form. Senaste nyrekryteringen heter Ellen Löfqvist, tjejen ifrån Alnö IF som tilldelades priset Medelpads bästa spelare 2013.
Ellen Löfqvist flicklandslagsspelare ifrån Alnö IF har skrivit på för Sundsvalls DFF. Foto: Bildbyrån

– Ellen är en av de mest lovande och spännande spelare som kommit fram i Medelpad de senaste åren. Därför känns det extra roligt att hon väljer Sundsvalls DFF men också att hon stannar i Medelpad minst ett år till, säger Elisabeth Leidinge

Ellen som kommer ifrån Alnö IF, har under 2013, utvecklats enormt i både klubblag och i F16-landslaget, en pådrivare och hårt arbetande mittfältsspelare med fin blick för spelet. När Alnö åkte ur division 1 blev valet Sundsvalls DFF på bekvämt avstånd hemifrån.
– Vi mycket glada över att ha ett bra samarbete med Alnö som hela tiden varit positiva till att släppa spelare till oss och förutom Ellen så har även Amanda Westman, en försvarsspelare med bra speluppfattning och ledaregenskaper, skrivit på för oss sedan en tid tillbaka, säger Elisabeth Leidinge avslutningsvis.