Han blir tränare i Damallsvenskan

Nu står det klart att Hammarby förlänger kontraktet med huvudtränare Pär Lagerström i två år till. Kontraktet sträcker sig till år 2016. - Det känns väldigt glädjande och det är med stolthet jag fortsätter detta uppdrag, kommenterar Pär.
Pär Lagerström, Hammarby. Foto: Anders Henrikson

Laget hade under säsongen 2011 åkt ur den högsta serien
- När jag tog över uppdraget som tränare var situationen i både klubben och laget tuff. Många spelare valde att lämna föreningen. Det har varit en lång och krokig väg sedan dess, men jag har aldrig tvekat över målet att ta Hammarby tillbaka till Damallsvenskan, att vi nu är där känns helt fantastiskt, säger Pär Lagerström.
-Jag visste att det krävdes en långsiktig plan för att nå målet Damallsvenskan. Därför är jag otroligt stolt över att jag har hållit fast vid planen som jag satte upp för tre år sedan, som nu visar sig bära frukt

Hammarbys sportchef Andrea Ruiz:
– I och med förlängningen med Pär så skapar vi långsiktighet och kontinuitet i ledarskapet. Pär har levererat resultat precis enligt den uppsatta planen, så självklart känns det extra kul och välförtjänt att ge honom detta förtroende.