Asllani andas ut

Det var en olycklig kollision som tvingade Kosovare Asllani att utgå i halvtid när hennes Paris Saint-Germain mötte Olympique i Lyon i åttondelsfinalen av Champions League förra onsdagen. Asllani nickade ihop med Lyons försvarare Saki Kumagai och ådrog sig två brott på käkbenet och en hjärnskakning. I värsta fall väntade en operation något som Asllani förstås ville undvika och hon blev bönhörd.
Kosovare Asllani snart tillbaka i spel efter skadan. Foto: Bildbyrån

PSG:s specialister har meddelat har hon inte behöver genomgå någon operation och till Sportexpressen säger Kosovare Asllani.
– Skadan läker så pass bra, och det känns väldigt skönt att jag slipper operation. Senast om tio dagar hoppas jag kunna börja träna med boll.

Asllani kommer den närmaste tiden att tvingas bära mask under både träning och match. Hon har redan gjort en gipsavgjutning av vänstra delen av ansiktet.
– Det viktigaste är att jag får en hög kvalitet på masken och att jag kan se ordentligt. Jag vet däremot inte vad det blir för färg. Kanske mörkblå så den passar mina klubbkläder, skojar Asllani.