Det blev KIF Örebro för Lisa Dahlkvist

Lisa Dalkvist sluter cirkeln och inte oväntat blir det till KIF Örebro hon återvänder efter att ha varit klubblös sedan hon lämnade norska Avaldsnes.
Lisa Dahlvist sluter cirkeln, spelar för KIF Örebro. Foto: Anders Henrikson.

Lisa är en etablerad spelare i damlandslaget och kommer att bidra med både rutin och kunnande i KIF Örebros satsning på Damallsvenskan och sedermera Champions League.
–Förutom att Lisa är en bra fotbollsspelare, så är det jättekul att hon kommer tillbaka till Örebro. Hon kommer att betyda mycket för laget både på vid sidan om planen, säger KIF Örebros tränare Rickard Nilsson.

– Det här är en jättespännande utmaning med ett lag som satsar mot Champion League, men även en långsiktighet i att fortsätta vara ett topplag i Damallsvenskan, säger Lisa Dahlkvist som gjorde sin första träning med sitt nygamla lag redan på onsdageftermiddagen på Behrn Arena.

Lisa närmast från spel i norska Avaldsnes IL. Hon lämnade KIF Örebro efter säsongen 2005 för spel i Umeå IK (2006-2009) för att sedan anta utmaningen i Kopparbergs/Göteborg (2010-2011) innan hon 2012 tog flytten till Tyresö FF.

Mark 2015-01-13 23:10

"Yaoh!"