Nytt jobb för Therese Sjögran

Många idrottsklubbar kommer att få besök av FC Rosengårds och damlandslagets profil Therese Sjögran som nu inleder ett samarbete med modeföretaget Gutz.
Therese Sjögran. Foto: Bildbyrån

Företaget erbjuder en enkel modell för hur klubbar och lag kan tjäna mycket pengar genom försäljning av produkter där en stor del av vinsten (60 kr/såld produkt) går direkt till klubb- och lagkassan.
– Jag vill understryka att det handlar om bra produkter av hög kvalitet. Strumpor och underkläder som man alltid behöver. Istället för gräddbullar och kakor är det fokus på användbara saker i snygga förpackningar som klubben kan känna stolthet över, säger Therese i pressmeddelandet från Gutz.

Det är inte många som kan matcha Therese fotbollskarriär. Hon har spelat 200 landskamper och hunnit skaffa sig en imponerande meritlista (EM, VM och OS). Vem kunde ana denna utveckling när Therese Sjögran som 6-åring började träna med Harlösa IF? Alla stora idrottskarriärer har en början och därför är klubb- och föreningslivet A och O för framtidens stjärnor. Samarbetet mellan GUTZ och Therese inspirerar nu landets klubbar att skapa nya möjligheter.

Läs mer om företaget Gutz under Till klubbkassan.