Vår pod Split Vision finns ute nu!

Split Vision är en fotbollspod om fotboll. Låter självklart, men ofta handlar prat om damfotboll istället mer om orättvisor, jämställdhet och annat runt omkring. Väldigt viktigt att jobba mot orättvisor – absolut! Och det gör vi, i andra kanaler. I Split vision ägnar vi oss åt spelet vi älskar i en uppladdning mot VM i Kanada och med koll på damallsvenskan.
Av: Karin Löwing

I första avsnittet träffar vi landslagsspelaren Sofia Jakobsson liksom vår expert och krönikör Alva Nilsson och i studion med Karin Löwing finns Anette Börjesson.

Hör Sofia Jakobsson berätta om fotbollsspel i fem länder, vad som ligger bakom målproduktionen och vad hon kräver av sig själv på planen.

Fram till VM kommer det ytterligare cirka tolv avsnitt. Vi träffar många landslagsspelare, VM-domaren Pernilla Larsson, landslagsledning och många fler. Inför gruppspelsmatcherna kommer specialavsnitt med fokus på gruppmotståndarna.

För att vara säker på att inte missa något så följ oss på Twitter: @splitvisionpod.

Du hittar den som länk överst här på damfotboll.com eller direkt på splitvisionpod.se (där finns också extramaterial). Den finns också på iTunes och Podomatic. Framöver kommer den också att finnas på Acast, Podkicker och Beyond pod.

Läs mer: splitvisionpod.se