Nilla tog bladet från mun

Nilla Fischer var mändagens Sommar-pratare i radions P1 och avslöjade med egna ord hur snacket som inte nådde utanför den svenska truppen gick och att hon hade ett kraftigt migränanfall två dagar före matchen mot Tyskland.
NIlla Fischer sommarpratare 2015. Foto: Anders Henrikson.

– Det bara flimrade framför ögonen, Jag blir panikslagen när anfallen kommer, eftersom jag vet hur dåligt jag kommer att mål, berättade Nilla.
Hon har haft återkommande problem med migrän under hela karriären.

FIFA-ordföranden Sepp Blatter och Svenska Spel fick sig var sin skrapa för att inte skapa en rättvisare fördelning av medel och resurser till damfotbollen.
–Som kvinnlig fotbollsspelare undrar jag om det finns en genuin vilja att ändra på hur strukturerna ser ut. Jag spelar som bekant damfotboll. Fifa bestämde att det skulle heta dam-VM, och förbjöd media att benämna det VM.
Men hur kan jag vara förvånad, när Fifa styrs av Sepp, detta pucko, Blatter, som bland annat föreslagit att vi damer ska spela i mer feminina kläder, sade hon och berättade även att hon fått utstå mycket näthat, sade hon i Sommar i P1.

Vidare berättade Nilla mycket känslosamt om när hon kom ut som homosexuell, samt om saker som skiljer svensk och tysk damfotboll på klubbnivå, hon är ju sedan två år tillbaka proffs i VfL Wolfsburg.

Nillas Sommar-program finns till avlyssning på
shttp://sverigesradio.se/sida/avsnitt/576700?programid=2071

TureiYtterby 2015-07-14 20:13

underbara Nilla, rätt konstigt att man en ska behöva uppleva sådant 2015. men hon är ett stort föredöme för många!

TureiYtterby 2015-07-14 20:13

underbara Nilla, rätt konstigt att man en ska behöva uppleva sådant 2015. men hon är ett stort föredöme för många!