Landslagsmålvakt förlänger med KIF Örebro

KIF Örebros landslagsmålvakt Carola Söberg har förlängt kontraktet med kubben i ytterligare ett år.
Carola Söberg förlänger sitt kontrakt med KIF Örebro. Foto: Bildbyrån

– Det känns jättebra att fortsätta ännu ett år i KIF Örebro. Vi har något väldigt spännande på gång, framför allt sett till hur vi avslutade säsongen. Jag ser fram emot nästa säsong och att återigen få möta hemmapubliken på Behrn arena, sgäer Carola i ett pressmeddelande.

Carola Söberg kom till KIF Örebro från den norska klubben Avaldnes IL inför säsongen 2015, och har tidigare representerat Tyresö FF, Umeå IK och Mallbacken IF under totalt 15 säsonger i Damallsvenskan. Hon har en lång meritlista med bland annat 11 A-landskamper, VM-slutspel i Kanada 2015, tre silver i UEFA Women´s Champions League och tre guld i Damallsvenskan.

Hon har varit en tongivande spelare under hela säsongen och avslutade året på ett mycket starkt sätt, bland annat genom sina insatser i alla fyra matcher i UEFA Womens Champions League.
– Vi är glada över att Carola valt att förlänga sitt kontrakt med oss. Hon är en viktig och erfaren spelare med nationella och internationella meriter, säger Charlotta Nordenberg, ordföranden i KIF Örebro.