Flygstoppet hindrade Pia att se "Kosse" på plats

Flygstoppet på Arlanda på torsdagen medförde att förbundskapten Pia Sundhage missade sin inplanerade resa till London där hon skulle bevakat Kosovare Asllanis Manchester Citys möte mot Chelsea där också den svenska landslagsmålvakten Hedvid Lindahl spelar.
Kosovare Asllani åter i landslagströja. FOTO: Bildbyrån (arkiv)

- Jag kom i god tid till Arlanda, gick på planet och där blev vi sittande en god stund. Sen fick man göra ett eget val, sitta kvar och vänta in luddiga besked eller kliva av och jag klev av. Tiden hade inte räckt för att vänta ytterligare så det var bara att hämta ut sin parkerade bil och åka hem igen, avslöjar säger Pia för damfotboll.com.

Kosovare Asllani gjorde en bra match när Manchester slog Chelsea och blev uttagen i EM-kvalgruppen under fredagen. Det är hennes första medverkan i landslaget detta året och Pia ser hennes potential.
- Den Kosovare Asllani vi ser nu är riktigt bra. Det är härligt att se att hennes slit att hitta formen igen. Bytet av liga från den franska till den engelska har gjort henne till en än bättre spelare med ett större register som jag ser det. Många ser henne som en utpräglad forward men jag ser mer än så,