Annonsera på Sveriges ledande damfotbollssajt

Damfotboll.com har sedan 2000 varit först med att samla nyheter om svensk och internationell damfotboll på en sida. Vi har ett brett kontaktnät som hela tiden stärks och utökas allt eftersom vi får större möjligheter att ta emot och behandla inkommande nyheter eller tips. Vi jobbar brett med att öka vårt informationsflöde även neråt i leden och succesivt får vi tillgång till fler källor samt personer som hjälper till med införskaffande av textmaterial, matchbilder med mera. Breddningen är en viktig del i att öka trafiken på sidan.

För information om priser och annonseringsmöjligheter, vänligen kontakta oss.

Damfotboll.com
Telefon:
Fax:
E-post:

Marknadsansvarig/annonsansvarig:
Telefon: Markus:

Våra styrkor och varför ni ska synas på damfotboll.com
• Trogna besökare. Vi har idag cirka 65 000 besök per månad varav 70 % av dessa besöker sajten varje dag.Besökarna är bland annat aktiva spelare från allsvenskan ner till division 5, ledare, föräldrar och tidigare. Med cirka 150 000 sidvisningar per månad och växande har vi en trogen läsarskara.
• Stark målgrupp. Vår huvudsakliga målgrupp är 12–39 år, en köpstark målgrupp.
• Jobbar snabbt. Vi är en liten snabb sajt som är flexibla. Vi vill gärna komma på djupet i våra samarbeten och tittar därför alltid på om vi kan hitta redaktionella samarbeten.
• Sportintresserade. Vår målgrupp är sportintresserade, tävlingsinriktade och ständigt på jakt efter nya upplevelser.
• Vi gillar utmaningar. Liksom vår målgrupp gillar utmaningar. Testa oss och vi lovar att inte göra er besvikna.

Damfotboll.com är den ledande svenska webbplatsen om och kring damfotboll i Sverige och övriga världen
Sajten uppmärksammas därför även internationellt, trots att bara en del av innehållet - den världsomspännande resultatservicen - redovisas på engelska. Vi är en liten, kunnig och snabbt arbetande redaktion med stort förtroendekapital bland besökarna.Besökare ifrån cirka 50 länder är inne på sidan regelbundet.